+4799332222info@fasadetorget.noSælidvegen 40, 2322 Ridabu
+4799332222
info@fasadetorget.no
Sælidvegen 40, 2322 Ridabu

Regler

Regler for kjøp og salg av varer i fasadetorget.no (www.fasadetorget.no) nettbutikk:
Generelle bestemmelser
1.1. Disse reglene for kjøp og salg av varer (heretter kalt «reglene»), etter godkjenning fra kjøperen (etter å ha blitt kjent med reglene og krysset av i boksen «Jeg godtar kjøpsbetingelsene»), er en bindende juridisk dokument for kjøper og selger., betalingsbetingelser for dem, fremgangsmåte for levering og retur av varer, partenes ansvar og andre bestemmelser knyttet til kjøp og salg av varer i nettbutikken www.fasadetorget.no.
1.2. Selger forbeholder seg retten til når som helst å endre, endre eller supplere reglene.
1.3. Aktive fysiske personer, ikke under 18 år, har juridiske enheter rett til å kjøpe i www.fasadetorget.no e-butikken.
Beskyttelse av personopplysninger
2.1. www.fasadetorget.no har rett til å samle inn, lagre og behandle personopplysninger som er gitt av Kjøper til www.fasadetorget.no ved kjøp av varer og, om nødvendig, å utlevere dem til tredjeparter når det er nødvendig for oppfyllelse av ordre, databehandling eller www.fasadetorget.no operativ planlegging og analyse. Data om kjøpere og besøkende av nettbutikker er beskyttet mot tap, uautorisert bruk og endring. Data bærerne er fullt beskyttet mot tredjeparts tilgang.
Ikrafttredelse av kjøps- og salgsavtalen
3.1. Avtalen mellom kjøper og selger anses å være inngått fra det øyeblikket kjøper, etter å ha valgt varen (e) som skal kjøpes, og dannet en handlekurv, klikker på «Kjøp» -linken.
3.2. www.fasadetorget.no er ikke forpliktet til å varsle kjøperen separat om sitt samtykke til å inngå kontrakten. Www.fasadetorget.no anses å bekrefte bestillingen fra det øyeblikket den begynner å bli utført.
Kjøpers rettigheter
4.1. Kjøper har rett til å kjøpe varer i nettbutikken www.fasadetorget.no i samsvar med disse reglene og nettbutikken.
Forpliktelser fra kjøperen
5.1. Kjøperen må godta varene i henhold til prosedyren fastsatt reglene av www.fasadetorget.no og betale det avtalte beløpet for dem.
5.2. Hvis personopplysninger som kjøperen oppgir i registreringsskjemaet endres, må han oppdatere dem umiddelbart i profilen hans.
5.3. Kjøperen forplikter seg til å ikke videreføre påloggingsinformasjonen til tredjeparter. Hvis kjøperen mister påloggingsdataene, må han umiddelbart informere selgeren om det ved hjelp av kommunikasjonen som er spesifisert i delen «Kontakter».
5.4. Ved å bruke nettbutikken www.fasadetorget.no forplikter kjøperen seg til å overholde www.fasadetorget.no reglene og samtidig følge lovene av Kongeriket Norge.
5.5. Hvis kjøperen på leveringstidspunktet nekter å godta varene uten viktige grunner, må kjøperen dekke kostnadene for levering av varene.
Selgers rettigheter
6.1. Hvis kjøper prøver å kompromittere stabiliteten og sikkerheten til nettbutikken eller bryter forpliktelsene, har selgeren rett til umiddelbart og uten varsel å begrense eller suspendere sin tilgang til nettbutikken eller i unntakstilfeller kansellere kjøperens registrering.
6.2. Ved vesentlige omstendigheter kan selgeren midlertidig eller permanent avslutte driften av nettbutikken uten å varsle kjøperen på forhånd.
6.3. Selger har rett til å kansellere bestillingen uten å varsle kjøperen på forhånd, dersom kjøperen, etter å ha valgt leveringsmetoden «Henting i butikken», ikke henter (og / eller betaler) varene innen 5 (fem) arbeid dager.
6.4. www.fasadetorget.no har rett til å trekke seg fra den inngåtte kjøps- og salgsavtalen dersom varelageret spesifisert i avtalen har gått tom, samt hvis avtalen ble inngått av en person som ikke hadde rett til å inngå avtalen i i samsvar med disse reglene.
Forpliktelser fra selger
7.1. Selger forplikter seg til å gjøre tjenestene som tilbys av nettbutikken www.fasadetorget.no tilgjengelig for kjøperen under de vilkår som er angitt i disse reglene og nettbutikken.
7.2. Selgeren forplikter seg til å levere varene som er bestilt av kjøperen til adressen spesifisert av ham og under vilkårene spesifisert i disse reglene.
7.3. Selgeren, som ikke er i stand til å levere de bestilte varene til kjøperen på grunn av viktige omstendigheter, forplikter seg til å tilby et lignende eller så lignende produkt som mulig. Hvis kjøper nekter å godta et analogt eller lignende produkt, forplikter selger seg til å returnere pengene som er betalt til kjøper innen 14 (fjorten) virkedager, hvis forskuddsbetalingen er utført.
7.4. Selgeren forplikter seg til å respektere kjøperens rett til personvern av den personlige informasjonen som tilhører ham, spesifisert i registreringsskjemaet for nettbutikken, med unntak av lovene for Kongeriket Norge.
Returnerer varene
Hvis du vil returnere produkter som er kjøpt online, kan du ringe oss på  9933 2222;
Sende oss en epost info@fasadetorget.no
Returforhold
Du kan returnere produkt som er kjøpt online innen 14 dager etter at du har mottatt bestillingen, og få pengene tilbake. For å få pengene tilbake, må du sende oss det uskadede produktet i originalemballasjen innen 14 virkedager med posten. Pengene vil bli overført til bankkontoen din eller se.